profesor uczelni z dr hab. (b-d) w jednostce Wydział Nauk Rolniczych
|
dr hab. inż.
Anna Milczarek
prof. ucz.
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
L2017/2018 - Żywieniowe metody modyfikacji jakości produktów zwierzęcych WR-3-SU-OC-ZMMJPZ
Z2018/2019 - Zarządzanie w produkcji pasz WR-3-NI-HZ-Zwpp
Z2018/2019 - Zarządzanie w produkcji pasz WR-3-SI-HZ-Zwpp
Z2018/2019 - Żywienie człowieka i usługi gastronomiczne WR-TIR-SL-ŻCZIUG
Z2018/2019 - Żywienie zwierząt z fizjologią PD-WR-AGR-ROL-ŻZ
L2018/2019 - Żywieniowe metody modyfikacji jakości produktów zwierzęcych WR-3-SU-OC-ZMMJPZ
Z2019/2020 - Fizjologia zwierząt WR-3-SI-Fz
Z2019/2020 - Zarządzanie w produkcji pasz WR-3-SI-HZ-Zwpp
L2019/2020 - Fizjologia zwierząt WP-ZOA-SI-FZ
L2019/2020 - Żywienie a jakość produktów zwierzęcych WR-3-SU-HZ-Zajpz
L2019/2020 - Żywienie zwierząt i paszoznawstwo WR-3-SI-Zzip
L2019/2020 - Żywieniowe metody modyfikacji jakości produktów zwierzęcych WR-3-SU-OC-ZMMJPZ
Z2020/2021 - Zarządzanie w produkcji pasz WR-3-NI-HZ-Zwpp
Z2020/2021 - Zarządzanie w produkcji pasz WR-3-SI-HZ-Zwpp
L2020/2021 - Fizjologia zwierząt WR-3-SI-Fz
L2020/2021 - Żywienie a jakość produktów zwierzęcych WR-3-SU-HZ-Zajpz
L2020/2021 - Żywienie zwierząt i paszoznawstwo WR-3-SI-Zzip
Z2021/2022 - Podstawy żywienia człowieka WR-3-NI-Pf-PZC
Z2021/2022 - Żywienie a jakość produktów zwierzęcych WR-3-NU-Hz-Zajpzw
Z2021/2022 - Żywienie a jakość produktów zwierzęcych WR-3-SU-HZ-Zajpz
Z2021/2022 - Żywienie zwierząt towarzyszących i dzikich WP-ZOA-SI-ZZTD
Z2021/2022 - Żywienie zwierząt z fizjologią PD-WR-AGR-ROL-ŻZ
L2021/2022 - Fizjologia zwierząt WR-3-NI-Fz
L2021/2022 - Fizjologia zwierząt WR-3-SI-Fz
Z2022/2023 - Zarządzanie w produkcji pasz WR-3-NI-HZ-Zwpp
Z2022/2023 - Zarządzanie w produkcji pasz WR-3-SI-HZ-Zwpp
Z2022/2023 - Żywienie zwierząt towarzyszących i dzikich WP-ZOA-SI-ZZTD
Z2022/2023 - Żywienie zwierząt z fizjologią PD-WR-AGR-ROL-ŻZ
L2022/2023 - Fizjologia zwierząt WR-3-NI-Fz
Z2023/2024 - Doświadczalnictwo żywieniowe JM-DIET-SL-DZY
Z2023/2024 - Podstawy żywienia człowieka WR-3-SI-Pf-PZC
Z2023/2024 - Pracownia magisterska sem.2 WR-3-NU-PM2
Z2023/2024 - Zarządzanie w produkcji pasz WR-3-SI-HZ-Zwpp
Z2023/2024 - Żywienie a jakość produktów zwierzęcych WR-3-NU-Hz-Zajpzw
Z2023/2024 - Żywienie zwierząt towarzyszących i dzikich WP-ZOA-SI-ZZTD
Z2023/2024 - Żywienie zwierząt z fizjologią PD-WR-AGR-ROL-ŻZ
L2023/2024 - Bioaktywne składniki diety W1-ZOA-SU-BSD
L2023/2024 - Fizjologia zwierząt WR-3-SI-Fz
L2023/2024 - Przemysł paszowy WR-3-NI-Pp
L2023/2024 - Żywienie a jakość produktów zwierzęcych WR-3-NU-Hz-Zajpzw
L2023/2024 - Żywienie zwierząt i paszoznawstwo WR-3-SI-Zzip
Prowadzone przedmioty
Z2017/2018 - Seminarium dyplomowe i przygotowanie do egzaminu dyplomowego WR-BPZ-SI-SDiPdED:
Seminarium (grupa 1)
Z2017/2018 - Seminarium magisterskie i przygotowanie do egzaminu dyplomowego, sem.2 WR-BPZ-SU-SMiPDED1:
Seminarium (grupa 1)
L2017/2018 - Seminarium magisterskie i przygotowanie do egzaminu dyplomowego, sem.3 WR-BPZ-SU-SMiPDED2:
Seminarium (grupa 1)
L2017/2018 - Seminarium magisterskie, w tym przygotowanie pracy magisterskiej i przygotowanie do egzaminu dyplomowego (magisterskiego) sem.3 WR-3-SU-SMPPM3:
Seminarium (grupa 1)
L2017/2018 - Żywieniowe metody modyfikacji jakości produktów zwierzęcych WR-3-SU-OC-ZMMJPZ:
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
Z2018/2019 - Żywienie człowieka i usługi gastronomiczne WR-TIR-SL-ŻCZIUG:
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
L2018/2019 - Seminarium magisterskie, w tym przygotowanie pracy magisterskiej i przygotowanie do egzaminu dyplomowego (magisterskiego) sem.3 WR-3-SU-SMPPM3:
Seminarium (grupa 5)
L2018/2019 - Żywieniowe metody modyfikacji jakości produktów zwierzęcych WR-3-SU-OC-ZMMJPZ:
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
Z2019/2020 - Żywienie zwierząt z elementami fizjologii WR-ROL-SI-ŻZW:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
L2019/2020 - Animal Nutrition and Feed Management ER-WP-ANaFM:
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
L2019/2020 - Nutritional Methods of Modification of Animal Products ER-WP-NMMAP:
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
L2019/2020 - Przechowalnictwo i konserwacja produktów zwierzęcych WR-3-NI-Oc-Pikpz:
Laboratorium (grupa 1)
L2019/2020 - Seminarium magisterskie, w tym przygotowanie pracy magisterskiej i przygotowanie do egzaminu dyplomowego (magisterskiego) sem.3 WR-3-SU-SMPPM3:
Seminarium (grupa 5)
L2019/2020 - Żywienie a jakość produktów zwierzęcych WR-3-SU-HZ-Zajpz:
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
L2019/2020 - Żywienie zwierząt i paszoznawstwo WR-3-SI-Zzip:
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
L2019/2020 - Żywieniowe metody modyfikacji jakości produktów zwierzęcych WR-3-SU-OC-ZMMJPZ:
Wykład (grupa 1)
L2020/2021 - Seminarium magisterskie, w tym przygotowanie pracy magisterskiej i przygotowanie do egzaminu dyplomowego (magisterskiego) sem.3 WR-3-SU-SMPPM3:
Seminarium (grupa 5)
L2020/2021 - Żywienie a jakość produktów zwierzęcych WR-3-SU-HZ-Zajpz:
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
L2020/2021 - Żywienie zwierząt i paszoznawstwo WR-3-SI-Zzip:
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
Z2021/2022 - Seminarium magisterskie, w tym przygotowanie pracy magisterskiej i przygotowanie do egzaminu dyplomowego (magisterskiego) sem.2 WR-3-NU-SMPPM2:
Seminarium (grupa 5)
Z2021/2022 - Żywienie a jakość produktów zwierzęcych WR-3-NU-Hz-Zajpzw:
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
Z2021/2022 - Żywienie a jakość produktów zwierzęcych WR-3-SU-HZ-Zajpz:
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
Z2021/2022 - Żywienie zwierząt towarzyszących i dzikich WP-ZOA-SI-ZZTD:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
L2021/2022 - Przygotowanie do egzaminu dyplomowego (seminarium dyplomowe) WR-3-SI-PED(SD1):
Seminarium (grupa 1)
L2021/2022 - Przygotowanie do egzaminu dyplomowego, seminarium dyplomowe WP-ZOA-SI-PED,SD1:
Seminarium (grupa 1)
L2021/2022 - Seminarium dyplomowe, w tym przygotowanie do egzaminu dyplomowego (inżynierskiego) WR-3-NI-SDPED(I):
Seminarium (grupa 1)
L2021/2022 - Seminarium magisterskie, w tym przygotowanie pracy magisterskiej i przygotowanie do egzaminu dyplomowego (magisterskiego) sem.3 WR-3-NU-SMPPM3:
Seminarium (grupa 5)
L2021/2022 - Seminarium magisterskie, w tym przygotowanie pracy magisterskiej i przygotowanie do egzaminu dyplomowego (magisterskiego) sem.3 WR-3-SU-SMPPM3:
Seminarium (grupa 5)
Z2022/2023 - Żywienie zwierząt towarzyszących i dzikich WP-ZOA-SI-ZZTD:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
L2022/2023 - Przygotowanie do egzaminu dyplomowego (seminarium dyplomowe) WR-3-SI-PED(SD1):
Seminarium (grupa 1)
L2022/2023 - Przygotowanie do egzaminu dyplomowego, seminarium dyplomowe WP-ZOA-SI-PED,SD1:
Seminarium (grupa 1)
Z2023/2024 - Seminarium magisterskie, w tym przygotowanie pracy magisterskiej i przygotowanie do egzaminu dyplomowego (magisterskiego) sem.2 WR-3-NU-SMPPM2:
Seminarium (grupa 2)
Z2023/2024 - Żywienie a jakość produktów zwierzęcych WR-3-NU-Hz-Zajpzw:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
Z2023/2024 - Żywienie zwierząt towarzyszących i dzikich WP-ZOA-SI-ZZTD:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
L2023/2024 - Fizjologia zwierząt WR-3-SI-Fz:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
L2023/2024 - Produkcja zwierzęca dla potrzeb turystyki wiejskiej WR-TIR-SL-PZPTW:
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
L2023/2024 - Przygotowanie do egzaminu dyplomowego (seminarium dyplomowe) WR-3-SI-PED(SD1):
Seminarium (grupa 1)
L2023/2024 - Przygotowanie do egzaminu dyplomowego, seminarium dyplomowe WP-ZOA-SI-PED,SD1:
Seminarium (grupa 1)
Imiona
Anna Elżbieta
Nazwisko
Milczarek
Stopnie i tytuły
dr hab. inż. prof. ucz.
PBN ID
5e709294878c28a04739848e